2014-05-05 09:52:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε Αγυιά, Πλατάνι, Αργυρά και Σελλά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός
Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός βρέθηκε την Κυριακή στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς αλλά και στις τοπικές κοινότητες του Πλατανίου, των Αργυρών και των Σελλών, συνοδευόμενος από πολυμελή ομάδα μελών και υποψηφίων της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη.

Το πρωί της Κυριακής μίλησε σε καφενείο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς και εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Μεταξύ άλλων θίχτηκε και το θέμα της μη οριστικοποίησης απαλλοτρίωσης εκτάσεων που προορίζονταν για πλατείες και κοινόχρηστους χώρους. Αυτό έχει ως συνέπεια να χαθεί η δυνατότητα να αποτελέσουν αυτοί οι χώροι έναν πνεύμονα πρασίνου μέσα στον πυκνό πολεοδομικό ιστό της περιοχής. Επίσης, το θέμα της διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων που θα συνδέει την Πάτρα με την Αθήνα και θα διέρχεται μέσα από την συνοικία της Αγυιάς είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν ιδιαιτέρως τους κατοίκους της
. Εξέφρασαν την αγωνία τους για το τι τελικά θα γίνει σε σχέση με αυτό, διότι δεν έχουν ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκαν και στο αίτημα τους να υπάρξει μια στοιχειώδης υποδομή στη στάση του προαστιακού στην περιοχή που θα προστατεύει τους επιβάτες από την βροχή και τον ήλιο.

Την ομιλία του Κώστα Σπαρτινού παρακολούθησε και η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου.

Ο Κώστας Σπαρτινός, το απόγευμα της ίδιας μέρας, επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες του Πλατανίου, των Αργυρών και των Σελλών και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους τους. Στις συζητήσεις του με τους πολίτες διαπίστωσε για ακόμη μια φορά την εγκατάλειψη στην οποία έχουν περιέλθει οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Πατρέων όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε την βαρύνουσα σημασία που έχει για τον ίδιο και τη παράταξη ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη η ουσιαστική λειτουργία των τοπικών και διαμερισματικών συμβουλίων τα οποία αποτελούν κύτταρα της δημοκρατίας στον δήμο.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ