2014-05-06 01:10:04
Φωτογραφία για Αίγυπτος: Άντε πάλι ισραηλινό δίκτυο κατασκοπείας…
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο φαίνεται ότι οι αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες ανακαλύπτουν δίκτυα κατασκοπείας στη χώρα, καλλιεργώντας την εντύπωση, ότι με τον στρατάρχη Αλ Σίσι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο και κανένας δεν μπορεί να βλάψει την Αίγυπτο Αυτή τη φορά συνελήφθησαν, λέει η σχετική είδηση, 12 ύποπτοι, κάποιοι εκ των οποίων Αιγύπτιοι και κάποιοι που έφτασαν στη χώρα ως τουρίστες. Εργάζονταν, λένε οι Αιγύπτιοι, για διάφορες μυστικές υπηρεσίες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Alyoum Sabaa», συνέλεγαν πληροφορίες για το… πολιτικό κλίμα στην Αίγυπτο, εν όψει των προεδρικών εκλογών, αργότερα, εντός του μηνός. Που ακριβώς είναι η κατασκοπεία δεν έχουμε καταλάβει και που ακριβώς πλήττεται η εθνική ασφάλεια της Αιγύπτου, το να αγωνιούν ξένες χώρες για την έκβαση της εκλογής στην Αίγυπτο.

Πως γίνεται και στρατολογούν τους ίδιους ανθρώπους, είναι ένα ακόμα μυστήριο που δεν περιμένουμε να μας το λύσει νέα ροή πληροφόρησης από τη χώρα της Βόρειας Αφρικής. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, κατηγόρησαν τέσσερις ότι εργάζονταν για τη Mossad και δίκασαν άλλους οχτώ στην πόλη Ισμαϊλίγια, κοντά στο Σουέζ. Τρεις ήταν Αιγύπτιοι και πέντε Ισραηλινοί που δικάστηκαν ερήμην, αφού δεν τους έπιασαν ποτέ…
defence-point.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ