2014-05-06 01:48:06
Φωτογραφία για Εθελοντική δράση καθαρισμού στον Κουταλά
Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Βύρωνα στην εθελοντική καμπάνια καθαρισμού που συνδιοργανώθηκε σε τρεις Δήμους, την Κυριακή 4 Μαΐου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα και τον ραδιοτηλεοπτικό Όμιλο ΣΚΑΪ.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γεώργιος Ανδρίτσος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλέξης Σωτηρόπουλος και Μίλτος Μπαντής, πολίτες και εθελοντές Δασοπροστασίας έδωσαν το «παρών» στην είσοδο του Κουταλά και καθάρισαν την περιοχή.

 «Η καθαριότητα και η προστασία του δάσους μας, το οποίο αποτελεί μοναδικό πνεύμονα πρασίνου, είναι μια υπόθεση που πρέπει όλοι μας να θεωρούμε προσωπικό στοίχημα. Είναι αναγκαίο να αποδεικνύουμε όλοι στην πράξη ότι είμαστε ενεργοί πολίτες, να αποδεικνύουμε την ευαισθητοποίησή μας ιδιαίτερα σε θέματα που επί της ουσίας αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας»,  τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΠΑΥ έχει εκπονήσει τεχνική έκθεση-μελέτη για τον καθαρισμό (αποψιλώσεις ξηρών χόρτων και απομάκρυνση σκουπιδιών) του περιαστικού πρασίνου του Δήμου Βύρωνα, όπως και άλλων Δήμων. Η σχετική δημοπρασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ