2014-05-06 11:37:11
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ... ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ : «ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»
Δηλώσεις που τιμούν την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έκανε σε ισπανική ιστοσελίδα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, που άφησε στην άκρη τις όποιες αντιπαλότητες και δήλωσε πως η καλή πορεία των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη έχει ανεβάσει επίπεδο τη Superleague.

Ταυτόχρονα, ο Λούκας επεσήμανε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε τη σημασία να παίξει ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ στο Champions League.

«Φυσικά και θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ισπανία. Ποιος ξέρει; Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Μου λείπουν κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι από την πατρίδα, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να έχω παράπονο», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε ιστοσελίδα της Γαλικίας, από όπου και κατάγεται.

«Είμαι πιο χαρούμενος στην Ελλάδα από ό,τι στην Ουκρανία. Οι συνθήκες εδώ είναι καλύτερες, ο καιρός πιο θερμός και η ζωή θυμίζει πολύ αυτή στην Ισπανία, ενώ με έχουν υποδεχτεί με αγάπη. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ανέβει με παίκτες που έχουν όνομα στην Ευρώπη. Αυτό και η καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League έχουν βοηθήσει. Στην Ουκρανία έπαιζες περισσότερο για τους προέδρους παρά για τους φιλάθλους. Κάποιες φορές ήταν μόλις 300 άτομα στην εξέδρα. Εδώ όλα έχουν να κάνουν με τους φιλάθλους», πρόσθεσε.

Όσο για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, είπε: «Το να αγωνιστώ στο Champions League θα είναι πολύ σημαντικό για μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ