2014-05-06 14:19:04
Φωτογραφία για Ελλάδα Eurovision 1974 -2014 με το INFE παρέα
Το INFE Greece -το σωματείο των οργανωμένων φαν της Eurovision. με αφορμή τη φετινή μας συμμετοχή 'RISE UP 'στη 59η Eurovision 2014 στέλνει δια μέσω του εκπροσώπου δ.σχέσεων του σωματείου κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου,τις θερμότερες ευχές του στους φίλους τους πια Freaky Fortune και τον Risky Kidd -και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα που αποτελείται απο τους Artur Geremian, Μιχάλη Ζέη και Βασίλη Μανθόπουλο ,και τους εύχεται Καλή επιτυχία απο καρδιάς για τον β΄ημιτελικό της Πέμπτης 8 Μαίου.

Το ίδιο καρδιοχτύπι έζησαν και όλοι όσοι εκπροσώπησαν την Ελλάδα απο το 1974 έως και πέρσι, άλλοι φέρνοντας μια καλή τελική θέση για τη χώρα μας και άλλοι λιγότερο.

Για όσους όμως αγαπούν και στηρίζουν αυτό το θεσμό ,το δημοφιλέστερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης είναι όλοι αγαπημένοι.Και τα τραγούδια τους έμειναν στην ιστορία του θεσμού αυτού άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο.Και μην ξεχνάμε κάπου εκεί ανάμεσα τους υπάρχει κι ένα πρώτο βραβείο.Ενα βραβείο για την χώρα μας .Το δικό μας Number One.


Τους ευχαριστούμε όλους για την άξια εκπροσώπηση μας όλα αυτά τα χρόνια,θεωρούμε δεδομένο ότι στέλνουν όλη τους τη θετική ενέργεια και αυτή τη χρονιά στο δικό μας τραγούδι.ήμασταν μαζί τους στις δικές τους προσπάθειες ως σωματείο 27 ολόκληρα χρόνια ,ανεμίζαμε τις γαλανόλευκες και ακολουθούσαμε την Ελληνική αποστολή με σκοπό πάντα να την εμψυχώσουμε και να δείξουμε στο εξωτερικό ΄τι θα πεί Ελλάδα΄

Αυτό θα κάνουμε και φέτος.

Ολοι μαζί γιατι ΄μπορούμε να ξεσηκώσουμε την Ευρώπη΄

Απο το διοικητικό συμβούλιο του ΙΝFE Greece: Καλή επιτυχία Ελλάδα μας και πάμε να θυμηθούμε Ελλάδα
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ