2014-05-06 16:50:08
Φωτογραφία για Η δουλειά των ονείρων σας! Θα ταξιδεύετε και θα πληρώνεστε!
Κι όμως η δουλειά των ονείρων σας υπάρχει και σας την προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Swiss που έβγαλε αγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της και αναζητά… ταξιδιώτη που θα κάνει τον γύρο του κόσμου επί πληρωμή.

Η γνωστή εταιρεία αναζητά δημιουργικούς ανθρώπους, με πάθος για τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς, οι οποίοι θα πρέπει να είναι Ελβετοί ή υπήκοοι άλλης χώρας μέλους της ΕΕ και φυσικά άνω των 18.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από σήμερα Δευτέρα να στέλνουν τα βιογραφικά τους και ο τυχερός θα ανακοινωθεί στον Ιούλιο.

Ο επίσημος τίτλος της θέσης είναι… «Ελβετός Εξερευνητής» και θα ξεκινήσει την απολαυστική του εργασία από το φθινόπωρο.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να ταξιδεύει επί έξι μήνες σε όλον τον κόσμο, να δημοσιεύει τις εντυπώσεις του και να δίνει συμβουλές στους ταξιδιώτες μέσα από το site της εταιρείας.

Επίσης θα πρέπει να ελέγχει πόσο ακριβείς είναι οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέτει δικές του. Σύμφωνα με την σύμβαση που θα υπογράψει, θα μένει δύο με τρεις μέρες σε κάθε έναν από το 20 – 26 προορισμούς στους οποίους θα ταξιδέψει μετά από επιλογή της εταιρείας.

Η Swiss θα αναλάβει όλα τα έξοδα των ταξιδιών του, ενώ ο μισθός είναι υπό διαπραγμάτευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 28 Μαΐου.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ