2014-05-06 17:35:05
Φωτογραφία για Η Νικόλ Κίντμαν σνόμπαρε το παλάτι του Μονακό
Την...πλάτη της γύρισε η βασιλική οικογένεια του Μονακό στην ταινία με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν ,«Grace of Monaco», λίγες μόλις ημέρες πριν αυτή «ανοίξει» (14 /5), το Φεστιβάλ των Καννών. Το παλάτι του Μονακό φαίνεται ότι δεν θαμπώθηκε από τη λάμψη της Κίντμαν και με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποκύρηξε την ταινία την οποία χαρακτήρισε «φάρσα» και δημιούργημα της φαντασίας των συντελεστών της. «Το παλάτι θα ήθελε να επαναλάβει ότι αυτή η ταινία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως "βιογραφική". Από το τρέιλερ, η ταινία μοιάζει με "φάρσα" και επιβεβαιώνεται η εντελώς πλασματική φύση της. Μετά την ανάγνωση του σεναρίου, ενισχύεται η άποψη ότι η ταινία βασίζεται σε ανακριβείς και αμφίβολες ιστορικές αναφορές» γράφει η καυτσική ανακοίνωση.

Η οικογένεια των Γκριμάλντι θέλησε να αποστασιοποιηθεί από την ταινία και κατηγόρησε τους συντελεστές της- τον σκηνοθέτη Ολιβιέ Νταάν και τους παραγωγούς- ότι αγνόησαν τις επισημάνσεις τους: «Η πριγκιπική οικογένεια δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο να συσχετιστεί με αυτή την ταινία, η οποία δεν αντικατοπτρίζει καμία πραγματικότητα και λυπάται που έγινε κατάχρηση της ιστορίας της για καθαρά εμπορικούς σκοπούς» καταλήγει η ανακοίνωση.


Η ταινία διατρέχει τα χρόνια που η Κέλι ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιππα Ρανιέ -τον οποίο ενσαρκώνει ο Τιμ Ροθ- και κάνει focus στην παρασκήνια σύγκρουση ανάμεσα στον σύζυγό της και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Σαρλ ντε Γκολ, όταν ο τελευταίος θέλησε να παύσει τα φορολογικά προνόμια που απολάμβαναν οι κάτοικοι του Μονακό, απειλώντας έτσι το οικονομικό στάτους της χώρας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τιμ Ροθ, Παθ Βέγκα, Πάρκερ Πόζι, Φρανκ Λαντζέλα και Ντέρεκ Τζάκομπι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ