2014-05-06 17:28:08
Φωτογραφία για Ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς τραυμάτισε οπαδό της Κολωνίας με... κεμπάπ!
Σε μία απίθανη περιπέτεια έμπλεξε ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς. Ο μέσος της Ντόρτμουντ φέρεται να τραυμάτισε με… κεμπάμπ έναν οπαδό της Κολωνίας, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga για τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χόφενχαϊμ, αλλά τώρα ήρθε ξανά στην επιφάνεια σαν αρνητικός πρωταγωνιστής μίας απίστευτης ιστορίας.

Ο μέσος της Μπορούσια είχε βγει για φαγητό με τον συμπαίκτη του, Γιούλιαν Σίμπερ, την Κυριακή και επέλεξαν ένα μαγαζί που ειδικεύεται στα κεμπάμπ. Τους δύο ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν κάποιοι οπαδοί της Κολωνίας και δεν άργησε να προκληθεί ένταση μεταξύ τους. Πάνω σε αυτή ο Γκρόσκροϊτς πέταξε σε έναν εξ αυτόν ένα κεμπάμπ και το «θύμα» ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε στο μάτι, με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

«Ένιωσα πως με προσέβαλαν, αλλά συμφωνώ πως θα ήταν καλύτερο να μην του πετάξω το κεμπάμπ. Λυπάμαι», δήλωσε για το περίεργο περιστατικό ο 25χρονος άσος, ενώ ο συμπαίκτης του, είπε: «Οι οπαδοί έβρισαν τον Κέβιν, αλλά δεν πέταξε το κεμπάμπ με πρόθεση να τραυματίσει κάποιον».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ