2014-05-06 18:04:49
Φωτογραφία για Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει το οδοιπορικό του στις συνοικίες της Πάτρας - Δείτε φωτο
Ασταμάτητα συνεχίζει το οδοιπορικό του στις γειτονιές της Πάτρας και τις Δημοτικές Eνότητες της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Πάτρα Δυνατή, μίλησε σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα Σύνορα και τα Ζαρουχλέικα την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα, ενώ νωρίς το βράδυ της Τρίτης (σήμερα) στις 8μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση δημοτών στο εντευκτήριο του Σκαγιοπουλείου.

Ο κ. Οικονομόπουλος καταγράφει τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίσουν οι δημότες στις γειτονιές της πόλης, και επαναλαμβάνει διαρκώς στις περιοδείες του ότι ο Δήμος Πατρέων θα πρέπει να στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα που ανταποκρίνεται στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

"Καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός, ασφάλεια, πράσινο, ελεύθεροι χώροι και εικόνα της γειτονιάς αποτελούν τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και αποτελεί δέσμευση για την Δημοτική Παράταξη "Πάτρα Δυνατή", η αντιμετώπισή τους με στοχευμένες πολιτικές και κυρίως με άμεση και ορθολογική ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου", τόνισε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

* Οι φωτογραφίες είναι από την ομιλία-συγκέντρωση του κ. Οικονομόπουλου στα Ζαρουχλέικα
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ