2014-05-07 22:07:06
Φωτογραφία για ΠΙΟ... ΧΑΛΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ FINAL4 O ΓΟΥΙΜΣ
Ο Σόνι Γουίμς εξήγησε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμη να κατακτήσει ακόμη μία Ευρωλίγκα και να διαγράψει το πρόσφατο... οδυνηρό παρελθόν της.

Στην πρώτη συμμετοχή του σε Final Four Ευρωλίγκας ο 28χρονος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε πέσει θύμα του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Λονδίνου, αλλά αισθάνεται πως όλα θα είναι διαφορετικά στο Μιλάνο (16-18/5, vs. Μακάμπι Τελ Αβίβ).

«Νομίζω πέρυσι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως κάποιοι παίκτες ήταν λίγο ανυπόμονοι κι αγχωμένοι. Φέτος έχουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να διώξουν την πίεση από πάνω μας, ιδίως εμένα, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, ώστε να κουβαλήσω την ομάδα. Ένα πράγμα που μάθαμε πέρυσι είναι πως δεν πρέπει να αφήσεις την ατμόσφαιρα του Final Four να σε συνεπάρει. Στο τέλος, πρόκειται απλώς για μπάσκετ. Δεν πάμε και στον πόλεμο. Δεν πρέπει να αγχωθείς. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να μη κάνεις λάθη. Προτρέξαμε πέρυσι και κάναμε πολλά λάθη του μυαλού. Αυτή τη φορά πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και με επίγνωση της κατάστασης» είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο πρώην NBAer (Νάγκετς & Ράπτορς), ο οποίος πρόσθεσε πως «γι' αυτές τις στιγμές άφησα τις ΗΠΑ για την Ευρώπη».


«Η πιθανή κατάκτηση της Ευρωλίγκας θα σημαίνει πολλά για εμένα, ιδίως για το μέλλον αναφορικά με την απόφασή μου για το πού θα αγωνιστώ. Θα πρόκειται για ένα παράσημο στην καριέρα μου, για ό,τι προσπαθώ να κάνω, να πάω μπροστά. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τους συμπαίκτες μου, αφού γι' αρκετούς είναι η πρώτη συμμετοχή τους σε Final Four. Μακάρι να το κάνουμε ξεχωριστό για όλους μας» κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ