2014-05-07 22:40:34
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Ποιος είναι ο μισθός του για να παρουσιάζει το «The Voice»;
Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο παρουσιαστής του πρώτου The Voice στην Ελλάδα, το οποίο σε δύο 24ωρα φτάνει στο τέλος του.

Είναι ένα από τα πιο ακριβά τηλεοπτικά shows και ενώ οι αντίστοιχοι παρουσιαστές στο εξωτερικό έμεναν στην ιστορία όχι για την ικανότητα τους στην παρουσίαση, αλλά για τους αστρονομικούς μισθούς που εισέπρατταν για το εν λόγω πόστο, στην ελληνική τηλεόραση, τα πράγματα κύλησαν κάπως διαφορετικά!

Ο ίδιος πριν από λίγους μήνες, όταν είχε ρωτηθεί για το αν πληρώνεται έξτρα για την παρουσίαση του The Voice είχε απαντήσει λακωνικά και με ειλικρίνεια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πληρώνεται συμβολικά, για τους τύπους.

«Τα λεφτά που παίρνω είναι πολύ λίγα. Πολύ λιγότερα απ’ ό,τι θα έπαιρνα, αν το μόνο πράγμα που έκανα στον ΑΝΤ1 ήταν το The Voice», είχε πει τότε ο Λιάγκας.

Σύμφωνα με το joytv.gr, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του, Φαίη Σκορδά είναι από τα λεγόμενα «γερά» συμβόλαια, υπό την έννοια ότι οι δύο δημοσιογράφοι – σε αντίθεση με άλλους παρουσιαστές του ΑΝΤ1 – έχουν υπογράψει τριετές συμβόλαιο και όχι συμβόλαιο με option 2+1.


Αυτό το είδος συμβολαίου εγγυάται από τη μία επαγγελματική ασφάλεια – σε εποχές που οι συμβάσεις δεν ξεπερνούν τους 6 μήνες και ανανεώνονται κατόπιν συζήτησης – αλλά και ευχέρεια από την πλευρά του καναλιού να αξιοποιεί τον παρουσιαστή σε όποια θέση επιθυμεί.

Και βέβαια, ασχέτως αν φαίνεται ότι πέρασε η εποχή των χρυσών (στα όρια του σκανδάλου) κασέ για τους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, αυτού του είδους τα συμβόλαια, εξασφαλίζουν και ένα είδος «απεριόριστων» συνεργασιών εντός του καναλιού, με έδαφος για νέες προτάσεις και ιδέες, που οχυρώνουν ακόμη καλύτερα τους παρουσιαστές στον σταθμό με τον οποίο συνεργάζονται πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το λευκό είναι... το νέο μαύρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το λευκό είναι... το νέο μαύρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ