2014-05-08 19:12:14
Φωτογραφία για ΑΛΚΟΡΤΑ : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ράφαελ Αλκόρτα όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον παλιό του συμπαίκτη στη Ρεάλ, αναλαμβάνοντας βοηθός του Μίτσελ.

Οι Ισπανοί μετέδωσαν και σήμερα πως είναι οριστική η συμφωνία του Αλκόρτα με τον Μίτσελ για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό ως δεξί του χέρι. Ο Ράφα ή Ράφαελ Αλκόρτα αποδέχθηκε την προσφορά που του έγινε και έτσι αφήνει την θέση του σχολιαστή στο Canal+ και το Cope. Η σχέση του Μίτσελ με τον Αλκόρτα πάει πολλά χρόνια πίσω, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε που ήταν πολύ καλοί φίλοι, ιδιαίτερα δεμένοι και μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις προετοιμασίες.

«Για μένα ο Ολυμπιακός αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Είναι ένα εξαιρετικό πεδίο, πάνω στο οποίο μπορώ να δουλέψω πολύ καλά και να μάθω αρκετά δίπλα στον Μίτσελ», τόνισε ο Αλκόρτα, βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του.

Ο Μίτσελ πάντως είχε προτείνει στον Αλκόρτα να γίνει βοηθός του και στη Χετάφε. Τότε ο παλαίμαχος άσος είχε αρνηθεί, όμως τώρα τα δεδομένα άλλαξαν ενώ μεγάλο ρόλο παίζει φυσικά και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ