2014-05-09 08:55:10
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΛΟΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στον Ολυμπιακό έδωσε το προβάδισμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου πόλο ανδρών ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, τονίζοντας πως δεν ξέρει ακόμα αν συμπληρώσει ομάδα ο Νηρέας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη είναι το ζευγάρι που προέβλεψε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου για τον τελικό του Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Ο τεχνικός του Νηρέα Λαμίας τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει τύχει κόντρα στους ερυθρόλευκους στον ημιτελικό της διοργάνωσης και θα κατέβει στο παιχνίδι για την εμπειρία, ενώ του έδωσε προβάδισμα και για την κατάκτηση του τίτλου.

«Είναι άγνωστο ακόμα το πως θα κατέβει η ομάδα. Έχουμε φτάσει στο Φάιναλ 4 και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα κατέβει η πρώτη μας ομάδα ή όχι. Καταβάλουμε καθημερινά μεγάλες προσπάθειες για να δώσουμε το παρόν σ αυτή τη γιορτή της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν χωράει αμφιβολία για το ποιος θα το νικήσει
. Προς Θεού, δεν είμαστε ηττοπαθείς απλά είμαστε ρεαλιστές. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να το ευχαριστηθούμε και να κερδίσουμε εμπειρίες. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή για εμάς και θα χαρούμε τη συμμετοχή μας. Θέλω να πιστεύω από κει και πέρα ότι θα δούμε έναν αρκετά ενδιαφέρον τελικό ανάμεσα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό, αντάξιο του ονόματος των δύο ομάδων. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Βλοντάκης, αρχηγός της ομάδας της Λαμίας, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου: «Στην ομάδα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το πώς θα κατέβουμε και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Από κει και πέρα δεν έχουμε στόχο φυσικά να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει ότι άξια είναι σε αυτό το φαιναλ 4.Για μια ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α1, το γεγονός και μόνο της συμμετοχής είναι μεγάλη επιτυχία. Και στο πρωτάθλημα κατακτήσαμε τη πέμπτη θέση και την Ευρώπη οπότε οι στόχοι της ομάδας έχουν επιτευχθεί. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι...ήδη κυπελλούχος όσο και αν το παλέψει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, γιατί απλά δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Έχει πάρα πολλές επιλογές και κοντράρει ομάδες όπως είναι η Προ Ρέκο, η Ριέκα και η Γιούγκ. Δεν είναι απλά ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είναι απλά ... πολύ μπροστά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ