2014-05-09 11:40:22
Φωτογραφία για H τηλεθέαση του β’ ημιτελικού της Eurovision και το ΣΟΚ σε ANT1-MEGA
Η Ελλάδα προκρίθηκε, όπως κάνει πάντα άλλωστε από τότε που θεσμοθετήθηκαν οι ημιτελικοί, στον τελικό της Eurovision, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες fan που κατέκλυσαν το στάδιο στην Κοπεγχάγη. Η ΝΕΡΙΤ ως νέος δημόσιος τηλεοπτικός φορέας κάλυψε τη διοργάνωση, χωρίς παρατράγουδα με την έμπειρη Μαρία Κοζάκου στην περιγραφή.

Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν με τη δημόσια τηλεόραση, δίνοντάς της την πρώτη θέση στον πίνακα των ποσοστών, με μέσο όρο 36,9% στο δυναμικό κοινό 15-44! Την ώρα που στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Freaky Fortune, τα μηχανάκια κατέγραφαν 42,3%, ενώ την ώρα των αποτελεσμάτων, οι τηλεθεατές χάρισαν στη ΝΕΡΙΤ το πολύ υψηλό, 47,4%! Είναι μια από τις ελάχιστες ημέρες του χρόνου που η δημόσια τηλεόραση απολαμβάνει αυτά τα ποσοστά, ενώ το ίδιο και ακόμα καλύτερα αναμένεται να τα πάει το Σάββατο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Κοιτάζοντας τα ποσοστά τηλεθεάσης, παρατηρούμε και τα πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά που είχαν στο δυναμικό κοινό 15-44, ΜΕΓΚΑ και ΑΝΤ1 από τις 00:00 και μετά, προβάλλοντας εκπομπές αφιερωμένες στις εκλογές
. Εντύπωση προκαλεί το 1,9% που καταγράφει ο ΑΝΤ1 στις 00:30, την ώρα που ο ALPHA με την Αυτοψία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεπερνάει το 16%, αλλά και η ΝΕΡΙΤ (ενώ έχει τελειώσει η μετάδοση της Eurovision) κρατάει πάνω από το 15%. Και η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, πάντως, είχε πολύ χαμηλά ποσοστά που δεν ξεπέρασαν το 8%, ακόμα και στο σύνολο με το ζόρι έπιασε διψήφιο νούμερο, ενώ η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ άγγιζε το 20%.

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ