2014-05-09 17:24:07
Φωτογραφία για Ανήλικοι άρπαζαν ρούχα και τρόφιμα από μαγαζιά στη Ρόδο
Έμπαιναν στα μαγαζιά την ώρα της λειτουργίας τους και έφτιαχναν την... γκαρνταρόμπα τους με κλεμμένα ρούχα τέσσερις νεαροί, από τους οποίους... τρεις είναι ανήλικοι και ο ένας μάλιστα μόλις 13 χρόνων! Ο ένας από αυτούς γέμιζε και το... ψυγείο του με κλεμμένα τρόφιμα!

Τα τέσσερα παιδιά -δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 16 και 17 και δυο Αλβανοί 19 και 13 χρόνων- εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν ρούχα αξίας 200 ευρώ από δυο εμπορικά καταστήματα και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο 16χρονος είχε διαρρήξει στις 16 Μαρτίου τα ψυγεία ενός περιπτέρου και είχε αρπάξει ό,τι φαγώσιμο υπήρχε στο εσωτερικό τους! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Σεσημασμένος ήταν ο δράστης της διάρρηξης σε μια επιχείρηση στην πόλη της Δράμας από την ταμειακή μηχανή της οποίας είχαν κάνει φτερά 300 ευρώ στις 15 Μαρτίου κι έτσι τα αποτυπώματα που άφησε οδήγησαν στην εξιχνίασή της. Σε βάρος του 44χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ