2014-05-09 17:24:23
Φωτογραφία για ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Δύο νέες προσθήκες είχε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής, αφού στο πρόγραμμα μπήκαν οι Κουρνέτας και Στεφάνου.

Στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό τον αποκαλούσαν... ‘έφηβο’ καθώς μαζί με τις υπόλοιπες παλιοσειρές των ερυθρόλευκων ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επικράτησης στη σειράς των τελικών επί του Εθνικού (αλλά και στην κατάκτηση του νταμπλ γενικότερα).

Στην πρώτη προπόνηση του Βασίλη Κουρνέτα με την Εθνική Ανδρών κάποιοι το… παράκαναν καθώς αντικρίζοντας τον φώναξαν ‘καλώς τον… παμπαίδα’, αν και η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας τη συγκεκριμένη ατάκα γύρισε και ο Γιώργος Στεφάνου ο οποίος επίσης έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Χαίρομαι που θα είμαι σ’ αυτή την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μαζί με τα νέα παιδιά για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
. Από τη στιγμή που μου ζητήθηκε να βοηθήσω δεν μπορούσα να αρνηθώ» δήλωσε ο πολύπειρος πασαδόρος του Ολυμπιακού ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική μετά από ενάμιση χρόνο περίπου κι όπως παραδέχθηκε επιστρέφει «με θετική διάθεση και σίγουρα με πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του ντάμπλ με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω μαζί με όλους τους υπόλοιπους να καταφέρουμε να οδηγήσουμε την ομάδα ξανά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Με την προσθήκη των Κουρνέτα, Στεφάνου, το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της Εθνικής θα προστεθεί σήμερα το μεσημέρι οπότε και φτάνει στην Αθήνα ο Δημήτρης Τζούριτς με τον διαγώνιο της Χάλκμπανκ να ξεκινά άμεσα ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν θα αγωνιστεί στα τρία φιλικά με την Λετονία.

Ο πρώτος αγώνας με τους Λετονούς θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (19.30), ο δεύτερος την ίδια ώρα το Σάββατο ενώ το τρίτο ματς θα γίνει την Κυριακή στις 19.00 (όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Ρέντη).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ