2014-05-09 20:30:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός
Ο Κώστας Σπαρτινός συναντήθηκε με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Πλάτων Μαρλαφέκα, τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήριο Μπρακατσέλο και τον Γενικό Γραμματεά κ. Θεόδωρο Τσουμπελή. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συμμετείχαν και μέλη και υποψήφιοι της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη. Ο Κώστας Σπαρτινός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την διοίκηση του Επιμελητήριου για τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη του λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο Πρόεδρος κ. Μαρλαφέκας παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το Επιμελητήριο για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση αλλά και τις αναπτυξιακές προτάσεις που έχουν κατατεθεί από πλευράς τους. Ο Κώστας Σπαρτινός αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε καταθέσει στον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών για την συγκρότηση μιας μόνιμης επιτροπής με συνεχή λειτουργία στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμος, το Πανεπιστήμιο αλλά και φορείς της πόλης με σκοπό την μεταξύ τους συνεργασία και τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων τους.


Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο Άγιος Ανδρέας επισκέφτηκε ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με μέλη και υποψηφίους της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζομένους και να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα σε σχέση με τις κτιριακές εγκαταστάσεις, την υποστελέχωση των υπηρεσιών του, τις ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Αχαΐας που συνομίλησε με υπαλλήλους της υπηρεσίας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα στα τέλη Οκτωβρίου και επανήλθαν μετά τον σεισμό της Κεφαλονιάς.

Σε καφενείο των Μποζαϊτίκων, ο Κώστας Σπαρτινός πραγματοποίησε ομιλία σε κατοίκους της συνοικίας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής τους. Επίσης, μαζί με μέλη και υποψηφίους της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη επισκέφτηκε το Ριγανόκαμπο, το Ρωμανό, την Ελικίστρα και το Σουλί και συζήτησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τους αγωνιστές που απαγχονίστηκαν στις 9 Μαΐου 1944 στα Ψηλά Αλώνια από τους Γερμανούς καταχτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ