2014-05-09 22:45:59
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για το... πλεόνασμα
Ισως το πλεονασμα να μοιρασθηκε σαν μερισμα απο τα χαρατσια που πληρωσαν τοσα χρονια οι Ελληνες και να κατεληξε στις τσεπες κυριως αλλοδαπων οπως ακουμε απο τους κατα τοπους λογιστες - και αυτο θεωρειται δικαιο στα ματια των πολιτικων. Ισως να εισαι ανεργος ελληνας και να χρειαζεσαι επειγοντως βοηθεια, ομως δεν μπορεις να παιρνεις τροφιμα απο το κοινωνικο παντοπωλειο εσαει, αλλα ουτε φυσικα να τολμησεις να αρρωστησεις εκτος κι αν δηλωσεις αλλοδαπος.

Ισως να μην μπορεις να παρεις ουτε καποιου αλλου ειδους επιδομα επειδη δεν εισαι ανω των 45, αλλα ουτε και Voucher ωστε να βρεις μια θεση εργασιας αν εισαι ανω των 29.

Ισως να εργαζεσαι και να μην πληρωνεσαι επι μηνες, ομως τα σημειωματα απο την εφορια ερχονται τακτικα για να μην ξεχνιομαστε.

Ισως τελικα αυτο που σου αξιζει, ειναι η αιθαλομιχλη, οι απειλες, η υπερμετρη φορολογια, η απειλη της κατασχεσης, της εξωσης, του διαζυγιου, της πεινας, της υπερτασης, του εμφραγματος και των γενοσημων φυσικα - αν εχεις να τα πληρωσεις.


Τωρα, για σενα, υπαρχουν νεα μετρα παλι, πρεπει να δηλωσεις το mail σου και να δεχτεις και αιφνιδιαστικες επισκεψεις απο την εφορια στο χωρο σου, ισως πιο μετα να σπανε και την πορτα οπως στις Σκουριες για να δουν αμα τολμησες και πηρες καμια 3d TV κλπ.

Αλλα μην ανησυχεις, εχουμε αναπτυξη, γυρισαμε στις αγορες και σταθεροποιηθηκαμε.

Αυτοι που μας φεραν ως εδω δεν περιμενεις να μας σωσουν, αλλα θα πας και στις εκλογες και θα ψηφισεις τους ιδιους παλι λες, οχι για σενα, αλλα για το παιδακι σου, που του υποσχεθηκαν μια θεσουλα καπου να βολευτει. Ισως.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ