2014-05-10 08:20:08
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε χωρίς αγώνα αφού ο Νηρέας Λαμίας δεν προσήλθε για να παίξει στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου.

Με στόχο την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου της ιστορίας του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (20:30) στο "Ρέστειο" Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και στον τελικό του Φάιναλ Φορ τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα μας προκρίθηκε χωρίς αγώνα (5-0) αφού ο Νηρέας Λαμίας δεν προσήλθε ν' αγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό της Παρασκευής ενώ στον 2ο η Βουλιαγμένη επικράτησε με 10-7 της Χίου.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος που παρακολούθησε μαζί με τον μάνατζερ Δημήτρη Μάζη και τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας Χάρη Παυλίδη τον 2ο ημιτελικό μετά από την ολοκλήρωση του τόνισε: "Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος. Για εμάς θα είναι δύσκολος εάν δεν παίξουμε καλά και εάν δεν προσπαθήσουμε. Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό και τίποτε άλλο. Σεβόμαστε την Βουλιαγμένη που έχει μια πολύ καλή ομάδα αλλά έχουμε δείξει πως είμαστε πολύ καλύτεροι. Είμαστε φαβορί και θα το δείξουμε και μέσα στο νερό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Κριμαία ο Πούτιν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Κριμαία ο Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ