2014-05-10 10:28:06
Φωτογραφία για Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας παραπέμπεται η υπόθεση με τα ανήλικα κορίτσια που συγκλόνισε τη Κύπρο
Ξανά στο Δικαστήριο την Τρίτη οι δύο ύποπτοι για υπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η υπόθεση που συγκλονίζει την κοινωνία μας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 14 και 15 χρόνων δεν φαίνεται να τελειώνει έτσι απλά.

Το δεύτερο διάταγμα προσωποκράτησης του 59χρονου μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του 35χρονου Νίκου Νικολάου λήγει την ερχόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του 24Η, οι δύο ύποπτοι θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την ερχόμενη Τρίτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι ανακριτές θα ζητήσουν την παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ένεκα της σοβαρότητας των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι δύο ύποπτοι.

Στο Δικαστήριο η Αστυνομία θα παρουσιάσει τόσο τις μαρτυρίες που εξασφάλισε όσο και το υλικό (βιντεοκασέττες ερωτικού περιεχομένου) που βρέθηκε στο σπίτι του Λευκαρίτη, το οποίο αναμένεται να θεωρηθεί ως "κλειδί" για την έκβαση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες κατηγορούνται για διερευνώμενεςυποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων και διαφθοράς ανήλικης.

Επιπρόσθετα, ο 35χρονος είναι ύποπτος για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ