2014-05-10 16:40:42
Φωτογραφία για Τι δήλωσε ο Σάντος για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος για το μέλλον του.

"Δεν θα πάω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, αλλά το μυαλό και ο επαγγελματισμός μου", είπε μεταξύ άλλων και για την διαμάχη μεταξύ Κατσουράνη και Μανιάτη μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου τόνισε πως "λύθηκε το θέμα"

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος (του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ) μεταξύ άλλων είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το μέλλον του και αν θα παρέμενε στην Εθνική, αν δεν έβρισκε πρόταση: "Είναι πολύ θεωρητικό να λέμε 'αν δεν βρεθεί κάτι άλλο'. Δεν είναι και σωστό να το λέμε, σαν να είναι η Εθνική η τελευταία επιλογή. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο, τα πράγματα παραμένουν ως έχουν. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καν τι θα κάνω στο μέλλον. Δεν ξέρω καν την ήπειρο που θα δουλέψω. Για το τι θέλω όμως, το γνωρίζω. Το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Στην Ελλάδα το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να μείνω
. Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένους ελληνικούς συλλόγους. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για αυτούς, γιατί έχω δουλέψει και σε αρκετούς. Απλώς λέω πως τώρα το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνω στην Ελλάδα.Είναι πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν την απόφασή μου για το μέλλον μου κι ένας τέτοιος παράγοντας είναι και το οικονομικό. Δεν θα πάω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, αλλά το μυαλό και ο επαγγελματισμός μου".

Για την κόντρα Κατσουράνη-Μανιάτη: "Εννοείται ότι είδα τα επεισόδια και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Όχι επειδή αυτό είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες, αλλά κι επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια επεισόδια γενικότερα. Δυστυχώς τέτοια πράγματα βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα και δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Όσο για τη διαμάχη αυτή, δεν υπάρχει θέμα πλέον, έχει επιλυθεί κι αυτή τη στιγμή ούτε που με απασχολεί. Αυτό δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κανείς τι εννοούμε με αυτό. Όποιος δεν θέλει…".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ