2014-05-11 03:39:09
Φωτογραφία για Άδωνις Γεωργιάδης από Πάτρα: Δεν έχω πάρει καμία απόφαση για την οποία να ντρέπομαι - Διαμαρτυρία γυναίκας που ήθελε να τον δει
Εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα. Ο υπουργός δέχτηκε πολλές ερωτήσεις - ενστάσεις από φαρμακοποιούς, ενώ ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τον υπουργό για τις πολιτικές του Υπουργείου Υγείας θίγοντας το ζήτημα των ανασφάλιστων και της πρόσθεσης για συγχώνευση - κλείσιμο του Νοσημάτων Θώρακος και του Νοσοκομείου Κρεστένων.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι ανασφάλιστοι είναι αποτέλεσμα όχι της πολιτικής του Υπουργείο αλλά της χρεοκοπίας της χώρας και της ανεργίας που προκλήθηκε. Ως προς το Νοσημάτων Θώρακος διατύπωσε το ερώτημα "νομίζετε ότι τώρα το νοσοκομείο λειτουργεί"; προσθέτοντας ότι σήμερα θα το επισκεφθεί.

Κατά την είσοδο του υπουργού υγείας στο χώρο της εκδήλωσης η καρκινοπαθής Βιβή Παξινού φώναζε να την αφήσουν να περάσει για να τον δει.


Ο κ. Γεωργιάδης συμμετείχε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η εφημερίδα "Πελοπόννησος" και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας με θέμα «Επανασχεδιάζοντας τη Φαρμακευτική Πολιτική».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ., στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν και Αγίου Διονυσίου).

Στην ομιλία του ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάσης είπε ότι πήρε δύσκολες αποφάσεις, αλλά καμία απόφαση για την οποία να ντρέπεται.

Εκτός του κ. Γεωργιάδη, ομιλητές ήταν ακόμα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, ο αναπληρωτής καθηγητής, πρόεδρος Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών Σωτ. Νικολαρόπουλος, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Σοφία Αντιμησιάρη, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αχαΐας Αννα Μαστοράκου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑΓιώργος Κυριακόπουλος και ο πρόεδρος του Φαρμακετικού Συλλόγου Αχαΐας Ανδρέας Σοφιανόπουλος.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα.

φωτο από thebest
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ