2014-05-11 11:32:32
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να αποπροσανατολιστούν, τώρα που η σεζόν έφθασε στο πιο κρίσιμο σημείο της.

Την Τρίτη (13/05, 19.30) ξεκινάει η ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να υποδέχονται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ξεκίνησαν χθες (09/05) την προετοιμασία τους, με το βλέμμα τους αποκλειστικά στραμμένο στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο μεγάλος φετινός στόχος τους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να μην προτρέχουν. Προέχει η ημιτελική σειρά με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την οποία θέλουν να ξεμπερδεύουν το δυνατόν συντομότερο, ώστε να μπορέσουν μετά να επικεντρωθούν στον τελικό.

Δεδομένου πως τα πρώτα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του πιστεύουν πως δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα να φθάσουν στο 2-0. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστούν μόλις μία νίκη ακόμα για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό.


Το τρίτο ματς θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και στο Λιμάνι θεωρούν πως εάν παίξουν με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση και για τα σαράντα λεπτά της προημιτελικής αναμέτρησης θα έχουν σοβαρές πιθανότητες να φθάσουν στο «διπλό» και το «sweep».

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε χθες (09/05) στο ΣΕΦ και τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν κατάφερε να ακολουθήσει ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Υπήρξαν, όμως, και ευχάριστα νέα για το Γιώργο Μπαρτζώκα. Τόσο ο Ματ Λοτζέσκι που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο δεξιό ορθό μηριαίο όσο και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι που υπέφερε από κάκωση στο αριστερό γόνατο γυμνάστηκαν κανονικά, δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους. Έτσι αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητού τους, εν όψει Πανιωνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ