2014-05-11 13:42:07
Φωτογραφία για Περιοδείες Νίκου Οικονομόπουλου - Κοντά στα προβλήματα δίπλα στον δημότη, σε κάθε γωνιά του Δήμου
Τα Καμίνια τα Τσουκαλέικα, τα Βραχνέικα, η Αγία Τριάδα, η Λεύκα και η περιοχή της Ξερόλακκας ήταν οι σταθμοί των περιοδειών του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Οικονομόπουλου το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Οικονομόπουλος συνεχίζει το πυκνό πρόγραμμα των περιοδειών του, ενώ δεν επιλέγει τους ξύλινους μονολόγους αλλά τη συζήτηση με κάθε δημότη.

Όπως τονίζει, πιστεύει οτι η πραγματική επαφή με τον πολίτη, τις ανησυχίες του και τα προβλήματά του, αποτελούν τον νέο

αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο επαφής προκειμένου να λύνονται άμεσα τα προβλήματα. Και δεσμεύεται οτι αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας με τον δημότη θα καθιερώσει και ως Δήμαρχος.

"Δεν θα σας ξεχάσω για να έλθω στις επόμενες εκλογές να σας ζητήσω συγγνώμη, ούτε θα σας θυμηθώ, όπως κάνουν άλλοι, ως αγνώστους μεταξύ αγνώστων λίγες μέρες πριν από τις κάλπες με επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς σκοπούς" υπογραμμίζει ο κ. Οικονομόπουλος


Στο Σκαγιοπούλειο για δεύτερη φορά

Τους εγκαταλελειμμένους χώρους του Σκαγιοπουλείου κληροδοτήματος επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες όπως είχε δεσμευτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος.

Αυτή τη φορά ο κ. Οικονομόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, εκτός από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και με διευθυντή και πρόεδρο των αποφοίτων του Ιδρύματος κ. Στάθη Μαστρογιαννόπουλο, και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες για το μέλλον του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις εικόνες εγκατάλειψης που αντίκρισε και δεσμεύτηκε οτι εντός των ημερών θα συνδράμει έτσι ώστε να καθαριστεί ο χώρος ο οποίος αποτελεί "ανάσα" για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και της πόλης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ