2014-05-15 15:50:37
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Να συνεχίσει δυναμικά και να κάνει το ίδιο εύκολα το 2-0 στο ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο αγώνα του με τον Πανιώνιο, για τα πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες σήμερα (21.30, ΝΕΡΙΤ) στο φαληρικό στάδιο, για την ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Α1. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο ματς, παίρνοντας άνετη νίκη, το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και τώρα. Με σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν να φθάσουν στην κατάκτηση ακόμα ένα ροζ φύλλου, κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Έτσι, μετά θα τους απομένει μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς, με το τρίτο ματς να ακολουθεί τη Δευτέρα (19/05, 18.00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα έδρας, θέλει να ξεμπερδεύει άμεσα με τους Νεοσμυρνιώτες, ώστε να αφοσιωθεί στη συνέχεια στο μεγάλο φετινό στόχο του: τη συμμετοχή του στους τελικούς και την κατάκτηση του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του προερχόμενου από τραυματισμό Δημήτρη Κατσίβελη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ