2014-05-16 16:01:04
Φωτογραφία για Ο Μαρινάκης αποκαλύπτει ποιους παίκτες θα φέρει στον Ολυμπιακό
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι ο Άλαν Πουλίδο έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό! Μένει και ο Σαβιόλα στο λιμάνι, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι Κονέ και Φορτούνης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Real FM», ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αποκάλυψε πως ο Άλαν Πουλίδο θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη υπογράψει και περιμένοντας πλέον τη διευθέτηση γραφειοκρατικών ζητημάτων στο Μεξικό, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παράλληλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Φορτούνης και Κονέ θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα, ανέφερε ότι: «Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με τέσσερις πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έρχονται σύντομα δύο ελληνόπουλα. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε νέα».

Για το θέμα του Χαβιέ Σαβιόλα ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινος φορ θα παραμείνει στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν, ενώ άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό για τον Πάπε Ντιόπ, λέγοντας: «Τον παρακολουθούμε δύο χρόνια. Έχουμε κάνει ήδη προσφορά και αναμένουμε. Μας αρέσει αλλά πρέπει να δεχτεί τους όρους μας».


«Τους θέλω όλους δυνατούς»

Μιλώντας για τις δημοτικές εκλογές του Πειραιά και τη συμμετοχή του στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, και αρχικά υποστήριξε πως το καλό της πόλης, δεν εξαρτάται από τις ομάδες.

Μάλιστα, κληθείς να δώσει λόγους σε οπαδό της ΑΕΚ για να τον ψηφίσει, αναφέρθηκε στην... πολυχρωμία που υπάρχει στον συνδυασμό και την επιθυμία του να είναι δυνατοί όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

«Εγώ θέλω την ΑΕΚ όπως και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς για τον απλούστατο λόγο. Όταν αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και ανταγωνιστικές ο Ολυμπιακός θα γίνει πιο δυνατός στην Ευρώπη. Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πιο δυνατούς» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πηγή: coppa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ