2014-05-16 16:13:04
Φωτογραφία για Παρ' ολίγον συνταξιούχοι οι Βορειοηπειρώτες [video]
Εχθές το απόγευμα, είδαμε να κυκλοφορεί είδηση που διέρρευσε απ' τον κ. Λευτέρη Δημητρίου, που μιλούσε για "Εξελίξεις στο ζήτημα επαναφοράς των συντάξεων του ΟΓΑ", μάλιστα θα της ακούγαμε δια στόματος πρωθυπουργού. Το μυαλό μας πήγε στην επαναχορήγηση των συντάξεων, όπως και τον περισσοτέρων αφού είναι το μόνο ζήτημα που εκκρεμεί και για το οποίο περιμένουμε εξελίξεις.

Η προαναγγελία

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:

Εξελίξεις στο ζήτημα επαναφοράς των συντάξεων του ΟΓΑ!

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, ύστερα από συνεχείς περέμβασεις μου την τελευταία χρονική περίοδο και με την ιδιότητα του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή σχετικά με το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αναμένεται απόψε (15/5) στις 7:30 μ.μ.,ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, να προβεί σε σημαντικές δηλώσεις αναφορικά με ζήτημα αυτό, από το περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!


Παρακαλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες, οι Πόντιοι καθώς και οι απανταχού Έλληνες να παρακαλουθήσουν με προσοχή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού!

Όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Δημητρίου

Το αποτέλεσμα

Τα συμπεράσματα

- Ε ναι λοιπόν μας αγαπάει, μόνο εμάς και τους Ποντίους όμως τους άλλους όχι. 

- Τι να την κάνεις την σύνταξη όταν έχεις την αγάπη του Σαμαρά; Αχάριστοι Βορειοηπειρώτες που δεν εκτιμάτε την αγάπη...

- Πριν απο τις συνεχείς παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου ο κ. Σαμαράς δεν μας αγαπούσε.

- Οι παππούδες μας για τους επόμενους μήνες θα τρέφονται απ' την αγάπη του Σαμαρά.

- Ο Μπολάνος προ 10ημέρου, έπειτα από συνάντηση με τον Σαμαρά είπε πως ο πρωθυπουργός ζήτησε κατανόηση για το θέμα των συντάξεων, δεν είχε τόσο καλή ενημέρωση όσο ο κ. Δημητρίου.

- Η ομάδα του κ. Δημητρίου κάνει φοβερή δουλειά στον επικοινωνιακό τομέα ή κάποιος του έβαλε 

τρικλοποδιά.

- Αφού τώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν χαμηλά την ΝΔ δεν ανέφερε κάποια ημερομηνία σχετικά με την επαναφορά τότε πότε;

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, όσοι διαβάζουν τα άρθρα μας, γνωρίζουν την θέση μας για τις συντάξεις του ΟΓΑ. Εξαρχής αποφασίσαμε να ενημερωνόμαστε σχετικά με το μέλλον των συντάξεων απ' τον πρόεδρο του ΟΓΑ κ. Βεργίνη και όχι απ' τα πηγαδάκια επιπέδου ράδιο αρβύλα. Τώρα που ο Σαμαράς πήρε θέση και είπε πως δεν υπάρχει πλάνο για επαναχορήγηση, θα βγει άλλος να μας τάξει συντάξεις;
himara.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ