2014-05-16 18:59:17
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού!

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το μεσημέρι της Παρασκευής, στάθηκε στο όραμά του για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά.

Μέσα από πολλά και ενδιαφέροντα τα οποία συζητήθηκαν ο Πρόεδρος του Θρύλου μίλησε για την επόμενη μέρα στον Πειραιά, την πόλη-γενέτειρα του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα: του Ολυμπιακού!

Σε ότι αφορά ον Ολυμπιακό είπε:

Ε: Σας έχουν κατηγορήσει το προηγούμενο διάστημα ότι πιθανότατα θέλετε να γίνεται νέος Μπερλουσκόνι της Ελλάδας. Υπάρχει αυτό;

Α: Σας είπα ότι ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης δεν έχει καμία δουλειά με το ελληνικό Δημόσιο. Δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα. Η μόνη δουλειά στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός το μόνο που κάνει είναι να κοστίζει χρήματα καθώς επίσης και χρόνο, αλλά όταν αγαπάς μια ομάδα, όταν έχεις πάθος για μια ομάδα, αυτά όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα
. Αυτό που θέλουμε είναι ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο να μεγαλώνει, να αναβαθμίζεται, οι υποδομές μας για τις Ακαδημίες, για τις σχολές, αναβαθμίζονται και να βλέπουμε ότι αφήνουμε ένα έργο πίσω μας και να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Άρα, λοιπόν, εγώ, ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης, που γεννήθηκα στον Πειραιά, μεγάλωσα στον Πειραιά, δουλεύω στον Πειραιά, θέλω να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για να αφήσουμε πέντε πράγματα πίσω μας για τα παιδιά του Πειραιά, αυτό είναι όλο.

Ε: Είπατε και χθες στον κύριο Χατζηνικολάου στη συνέντευξη για κάποια ονόματα, είπατε για τον Πουλίδο και τα λοιπά, έχουμε κάτι φρέσκο; Πρέπει να το ρωτήσω, Πρόεδρε, σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλάνε για Βραζιλιάνους κτλ Α: Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι το εξής: όπως είπα, είμαστε κοντά σε δύο Ελληνόπουλα, γιατί ξέρετε έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τους Έλληνες παίκτες, θέλω να βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού και όσο περισσότερους παίκτες, Έλληνες παίκτες, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κι επίσης στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο. Δεύτερον, σας εξήγησα τι έχει γίνει με τον Πουλίδο και τρίτον, αυτή τη στιγμή, πιστεύουμε ότι τις επόμενες 10-15 ημέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, θα κινηθούμε σε τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Η μία θέση, την ξέρετε, είναι ο σέντερ φορ, η δεύτερη θέση, πάλι την ξέρετε, είναι στην επίθεση και μία θέση στο κέντρο.

Ε: Αληθεύει για τον Ντιέγκο; Στο κέντρο παίζει ένας παίκτης από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολλά γράφονται σήμερα γι’ αυτόν…

Α: Εγώ δεν θέλω να μπω αυτή τη στιγμή σε ονόματα, αλλά σας λέω ότι αυτές οι τρεις μεταγραφές θα είναι πολύ καλές μεταγραφές, θα βοηθήσουν την ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι αυτοί οι παίκτες να βοηθήσουν και την ομάδα στο Champions League. Αυτό είναι το όνειρό μας, θέλουμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα. Είδατε φέτος ότι ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή πορεία, στις λεπτομέρειες δεν περάσαμε στο Μάντσεστερ. Πιστεύουμε του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ