2014-05-16 21:25:05
Φωτογραφία για «Μακρυχέρα» στη Βέροια ξάφρισε ηλικιωμένο αλλά συνελήφθη
Για τη νεαρή γυναίκα που πλησίασε έναν ηλικιωμένο στη Βέροια, ήταν εύκολη υπόθεση να του αποσπάσει την προσοχή όσο χρειαζόταν για να βάλει «χέρι» στις τσέπες του. Δεν είχε δει, όμως, τις κάμερες ασφαλείας ενός κοντινού καταστήματος που κατέγραψαν την κλοπή και το πρόσωπό της!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που εξέτασαν το βίντεο, δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ταυτότητα της δράστιδας της κλοπής που είχε γίνει την Τρίτη σε βάρος ενός 77χρονου με λεία 850 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Ωστόσο, το αυτόφωρο είχε παρέλθει και η 29χρονη Ελληνίδα «μακρυχέρα» γλίτωσε τη σύλληψη, όχι όμως και την δικογραφία που σχηματίστηκε για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Της έκλεψαν το κινητό σε πλατεία των Τρικάλων

Την τελευταία στιγμή είδε το κινητό της να κάνει... φτερά μέσα από την τσάντα της μια 32χρονη γυναίκα που περπατούσε σε πλατεία της πόλης των Τρικάλων, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον δράστη που το έβαλε στα πόδια! Το έκαναν, όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας που εντόπισαν αμέσως τον 44χρονο Έλληνα, βρήκαν πάνω του το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στην 32χρονη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ