2014-05-16 21:43:14
Φωτογραφία για Χωρίς Σβαϊνστάιγκερ και Μάντζουκιτς στον Τελικό του Κυπέλλου η Μπάγερν
Χωρίς τον τραυματία Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και τον Μάριο Μάντζουκιτς θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στον... αυριανό τελικό Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Βερολίνο όπως δήλωσε σήμερα ο τεχνικός των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όπως τόνισε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος «κυνηγάει» το νταμπλ στην πρώτη σεζόν του στους Βαυαρούς, ο Γερμανός μέσος δεν προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έκανε μόνο για λίγο τροχάδην, αλλά αισθάνθηκε πόνο στο γόνατο.

«Ο "Σβάινι" είναι τραυματίας. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο και αυτή την εβδομάδα δεν μπορούσε να προπονηθεί» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε: «Δεν θα παίξει».

Επίσης, ο Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε την απόφασή του να αφήσει τον -πρώτο σκόρερ της ομάδας (και δεύτερο στην εφετινή Μπουντεσλίγκα)- Μάριο Μάντζουκιτς στο Μόναχο, παρότι ο Κροάτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο περί αποχώρησής του από τους πρωταθλητές Γερμανίας, καθώς βρίσκεται αρκετά συχνά στον πάγκο στην τρέχουσα σεζόν.


«Αυτή ήταν η απόφασή μου» ξεκαθάρισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας και συμπλήρωσε: «Ήταν καλά, μπορούσε να παίξει, αλλά έχουμε 18 παίκτες και θα παίξω με αυτούς. Είναι η απόφασή μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Τιάγκο, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση. «Είναι ένας τελικός και θέλουμε να τον κερδίσουμε. Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και είναι ένας τελικός. Είναι τόσο απλό» επισήμανε ο Ισπανός προπονητής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ