2014-05-17 11:26:05
Φωτογραφία για Απίστευτος κομπιναδόρος παρουσιαζόταν σαν ξάδελφος του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Κύπρο
Σοβαρή καταγγελία απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις από πρόσωπο που παρουσιαζόταν ως… συγγενής του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επιχειρηματίες στο εξωτερικό διερευνά η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από Πολωνούς επιχειρηματίες στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Πολωνία, αφού πρώτα, ο ίδιος κατάφερε να τους αποσπάσει ποσό που ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ μέσω συμβολαίων για πώληση ανακυκλώσιμων υλικών. Ο άγνωστος παρουσιαζόταν στους επιχειρηματίες ως Ανδρέας Αναστασιάδης, ξάδελφος και συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τους προσκάλεσε στην Κύπρο και μάλιστα τους έδειξε εγκαταστάσεις όπου γινόταν η επεξεργασία των ανακυκλώσιμων υλικών, οι οποίες δεν ανήκαν καν στον ίδιο. Στη συνέχεια υπέγραφε συμβόλαια τα οποία ποτέ δεν εκτελέστηκαν και μέχρι σήμερα είναι άφαντος.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην καταγγελία τους οι επιχειρηματίες ανέφεραν ότι τον σύστησαν και σε Ρώσους επιχειρηματίες, συνεπώς η έκταση της απάτης παραμένει άγνωστη.

Πηγές μας ανέφεραν ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και σύντομα κλιμάκιο ανακριτών θα μεταβεί στην Πολωνία για να πάρει γραπτές καταθέσεις και γραπτή καταγγελία ούτως ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Η Αστυνομία, διερευνά αδικήματα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, κλοπή από αντιπρόσωπο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ