2014-05-17 19:30:05
Φωτογραφία για Σαμαράς: Έργα 20 εκ. ευρώ στο Κατάκολο
Στο λιμάνι του Κατάκολου βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο κάνοντας λόγο για έργα συνολικού ύψους 20 εκ. ευρώ για την ανάπλασή του, αλλά και της γύρω περιοχής.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα γίνουν έργα 12,5 εκ. ευρώ και πως αν σε αυτά συνυπολογιστούν τα 7,5 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την ανάπλαση της εμπορικής περιοχής του λιμένος, τότε πρόκειται για έργο 20 εκατ, όπως διαβάζουμε στα ysterogafa.gr.

Αναφερόμενος στις έρευνες για υδρογονάνθρακες που θα αρχίσουν στην θαλάσσια περιοχή του Κατάκολου, ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι «σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται ο οποιοσδήποτε να ενοχλήσει το περιβάλλον» και προσέθεσε ότι «η συμμόρφωση κι ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι το πρώτο κριτήριο».

Επίσης, υπογράμμισε ότι όλα τα έργα αποτελούν μέρος ενός σχεδίου «που αφορά την ανάπτυξη και δεν είναι σχεδιασμός, όπως αυτό το περίφημο ‘Σχέδιο Ζ’», που αποκαλύφθηκε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά για έναν σχεδιασμό που επιχειρεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ