2014-05-17 19:38:04
Φωτογραφία για Κατακόκκινο κραγιόν, ψηλά τακούνια και μουστάκι! Αυτή τη φορά μας έρχεται από την Ιταλία! [photos - video]
Ποιος είναι ο μυστακοφόρος Sinner που θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στον διαγωνισμό τραγουδιού Euromusic contest!

Κατακόκκινο κραγιόν, ψηλά τακούνια και μουστάκι... αυτή είναι η εμφάνιση του Ιταλού τραγουδιστή Sinner, ο οποίος ανταγωνίζεται την γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη και νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, Conchita Wurst.

Ο νεαρός από το Μπάρι της νοτίου Ιταλίας αναμένεται να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην εναλλακτική του δημοφιλούς διαγωνισμού, στο Euromusic contest που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 30 Ιουνίου και δε χάνει στιγμή να υπερασπιστεί τη συνάδελφό του από την Αυστρία.

«Είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή της Conchita και για τη νίκη της. Στη σκηνή είδα έναν καλλιτέχνη, ένα αγόρι με όμορφη φωνή με ένα μουσικό κομμάτι επιτυχημένο, ιδανικό για ταινία του 007. Εκτίμησα πολύ το θάρρος του, ειδικά σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο που η ομοφοβία αποτελεί κύριο ζήτημα», δήλωσε ο Sinner.


Όσο για την επιλογή του καλλιτεχνικού ονόματός του, δήλωσε πως πρόκειται για τις αμαρτίες στις οποίες βασίζεται ο έρωτας, άλλωστε όπως είπε «αμαρτωλός είναι συνώνυμο του ανθρώπου».

Σχετικά με την ιδιαίτερη εμφάνισή του, έφερε παραδείγματα όπως η Grace Jones, ο David Bowie, αλλά και η Amanda Lear ώστε να αποδείξει ότι εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν πολλές ανδρόγυνες φιγούρες στη μουσική σκηνή.

«Υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να με καταλάβουν κι εκείνοι που δε το θέλουν. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ποιος είσαι είναι να το κάνεις χωρίς να καταπιέζεσαι. Αυτό συμβαίνει στη δική μου περίπτωση. Έτσι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, ακόμα και προχωρημένης ηλικίας, που με εκτιμούν για αυτό που είμαι», δήλωσε ο Ιταλός τραγουδιστής.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ...ΦΟΥΣΤΕΡ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ...ΦΟΥΣΤΕΡ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ