2014-05-17 19:46:04
Φωτογραφία για «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΔΟ!
Μετά τον μάνατζερ του και ο Αλαν Πουλίδο έσπευσε με σημερινή του δήλωση στα ΜΜΕ του Μεξικού να... διαψεύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη περί υπογραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης της Τίγκρες πολιορκήθηκε από τους Μεξικανούς δημοσιογράφους για μία δήλωση περί των φημών και των δηλώσεων του για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Ρωτήθηκε, λοιπόν, αν ισχύει η δήλωση του ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ περί υπογραφής του σε τετραετές συμβόλαιο και ο παίκτης έσπευσε να το... αρνηθεί!

«Όχι, δεν έχω ιδέα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά ο Πουλίδο που βρίσκεται με την Εθνική Μεξικού στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας για τα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Την ίδια στιγμή σε ΜΜΕ της χώρας των Αζτέκων αναφέρεται σε δημοσίευμα πως ο Πουλίδο κινδυνεύει να ζήσει δραματικές μέρες, αν αποδειχθεί πως έχει διαπραγματευτεί και υπογράψει και με τον Ολυμπιακό.

Οι Μεξικανοί, δηλαδή, εννοούν πως ο παίκτης κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, αν αποδειχθεί πως έχει, πλέον, ένα συμβόλαιο με την Τίγκρες και ένα με τους ερυθρόλευκους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ