2014-05-17 21:20:05
Φωτογραφία για «ΚΟΙΤΑΖΕΙ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ... ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η έρευνα αγοράς του Ολυμπιακού έχει επεκταθεί και στην Ουκρανία με... ματιές σε παίκτες της Μέταλιστ και της Σαχτάρ.

Όπως ήταν λογικό η ονοματολογία έγινε ακόμα μεγαλύτερη από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για 3 - 4 πολύ δυνατές μεταγραφές. Με κάποιες περιπτώσεις υπάρχει απήχηση με την πραγματικότητα ενώ με άλλες όχι. Επίσης έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι και ονόματα που είναι... απίθανο να έρθουν στην Ελλάδα.

Ο Ρικάρντο Σεντουριόν που συνδέθηκε με τους ερυθρόλευκους είναι όπως όλα δείχνουν μία περίπτωση που τους απασχολεί από την Ιταλία αλλά δεν είναι η μόνη. Οι πρωταθλητές όμως δεν τσεκάρουν μόνο παίκτες από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Κοιτάζουν και σε άλλες αγορές όπως αυτή της Ουκρανίας, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες ομάδες (Μέταλιστ και Σαχτάρ). Ο Αργεντίνος με ισπανικό διαβατήριο, Σεμπαστιάν Μπλάνκο, αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση από τη Μέταλιστ.

Έναν παίκτη με τον οποίο ενδεχομένως να καταπιαστούν οι πρωταθλητές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πάντως αναφορικά με τους Ντιέγκο και Ροζίτσκι από μεριάς του Ολυμπιακού προκύπτει πως δεν υφίσταται ουσιαστικό ενδιαφέρον και ότι δεν ασχολείται μαζί τους. Δεν είναι λίγες έτσι και αλλιώς οι φορές που ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε διαψεύσεις για ονόματα και ακόμα και για επίτευξη συμφωνιών με ποδοσφαιριστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ