2014-05-17 21:34:05
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΗΡΕ... ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΚΑΜΠ ΝΟΥ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Δεν έχει τις κούπες τους, ούτε τη φανέλα τους, αλλά από σήμερα η Ατλέτικο μπορεί να καυχιέται σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ ότι έχει το πιο... αντρικό πρωτάθλημα στην ιστορία της Primera Division!

Απτόητοι απ’ τη γκαντεμιά των τραυματισμών και το ότι έμειναν πίσω στο σκορ, οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν όρθιοι στην Καταλονία και αποσπώντας παλικαρίσια ισοπαλία απ’ την Μπαρτσελόνα (1-1) πανηγύρισαν τον 10ο τους τίτλο!

Παρόλο που έχασαν απ’ το 20λεπτο τους Ντιέγκο Κόστα και Τουράν, οι παίκτες του Σιμεόνε έφαγαν ...σίδερα και απαντώντας στην γκολάρα του Σάντσες (34’) με τον Γκοντίν (49’), ανάγκασαν το «Καμπ Νου» να τους χειροκροτήσει όπως τους άξιζε στη λήξη!

Λίγοι οι «μπλαουγκράνα», έμειναν αβοήθητοι απ’ τον προπονητή τους και τον Μέσι και παρόλο που διαμαρτύρονται για γκολ του Αργεντίνου που δε μέτρησε, αναγνώρισαν στο τέλος την ανωτερότητα των πρωταθλητών.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Χεράρδο Μαρτίνο): Πίντο, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Πικέ, Άλβες, Μπουσκέτς (57’ λ.τ. Σονγκ), Ινιέστα, Φάμπρεγας (77’ Τσάβι), Πέδρο (62’ Νεϊμάρ), Σάντσες, Μέσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Τέγιο, Όιερ, Άλμπα, Μπάρτρα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Φελίπε Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Τουράν (22’ λ.τ. Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα (17’ λ.τ. Αντριάν, 72’ Σόσα), Βίγια

Στον πάγκο έμειναν οι: Ντιέγκο, Σουάρεθ, Αλντερβάιρελντ, Αρανθούμπια

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ