2014-05-18 11:07:12
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ... ΡΟΣΙΤΣΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στην Αγγλία, με την Αρσεναλ να κατακτά χθες το Κύπελλο και πλέον ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι.

Ο διεθνής μέσος των «κανονιέρηδων» αποτελεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έναν από τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων και πολλά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ασφαλώς και η αποστολή των ανθρώπων του Θρύλου δεν είναι εύκολη, καθώς ο Ροσίτσκι έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους.

Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει διαμηνύσει στον Ροσίτσκι πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, παρά το ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού με την ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Τσέχου μέσου, για τον οποίον πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός όμως προσφέρει στον Ροσίτσκι την παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σύγκριση με άλλες ομάδες που τον θέλουν αλλά δεν αγωνίζονται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά απ' το χέρι τους για ν' αποκτήσουν τον Ροσίτσκι και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ