2014-05-18 19:49:52
Φωτογραφία για Μήνυμα αποφασιστικότητας για να πάει το Μαρούσι μπροστά και τα επόμενα χρόνια, έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Μήνυμα αποφασιστικότητας για να πάει το Μαρούσι μπροστά και τα επόμενα χρόνια, έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Στο 1248ο εκλογικό τμήμα Αμαρουσίου άσκησε ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» το εκλογικό του δικαίωμα στην ψηφοφορία της 18ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη των νέων αυτοδιοικητικών και περιφερειακών Αρχών της χώρας.

Στο 3ο Γυμνάσιο όπου μετέβη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, για την ψηφοφορία, δημότες τον υποδέχθηκαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές.

Με την ευκαιρία της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Πατούλης, με σύνθημα «Βάζουμε πρώτα το Μαρούσι» κάλεσε τους δημότες Αμαρουσίου να στείλουν μέσω της κάλπης ισχυρό μήνυμα ανανέωσης της εμπιστοσύνης τους στη διοικούσα παράταξη του Δήμου για μία νέα τρίτη θητεία: «Ενωμένοι συνεχίζουμε. Ενωμένοι δημιουργούμε την πόλη των ονείρων μας. Όλοι μαζί, πάμε το Μαρούσι μπροστά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ