2014-05-19 02:18:55
Φωτογραφία για Κώστας Χριστόπουλος: Μοναδικός μας αντίπαλος τα προβλήματα της πόλης
«Ευχαριστώ τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας για το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών. Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανθυποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και την συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε τον μοναδικό μας αντίπαλο που είναι τα προβλήματα αυτής της πόλης. Στο Β’ γύρο ο Πατραϊκός λαός μας έδωσε την εντολή να αναμετρηθούμε εμείς εκφράζοντας την ελπίδα και την δημιουργία με τον στείρο δογματισμό. Η Πόλη μπορεί, πρέπει και θα περπατήσει “ανοικτή” στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής προοπτικής της».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Κώστα Πελετίδη, ο οποίος θα είναι ο αντίπαλός του στο Β' Γύρο, ο Κ. Χριστόπουλος απάντησε:

«Ο κ. Πελετίδης σε όλες τις συζητήσεις που κάναμε στον Α’ γύρο δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση. Παραπέμπει όλα τα προβλήματα σε ένα γενικό πολιτικό πλαίσιο και περιμένει κάποιον άλλο να τα λύσει.

Τα προβλήματα 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην πόρτα του Δημάρχου και στην πόρτα του δημότη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο να κάνει αυτή την επανάσταση. Θα την κάνουμε μόνοι μας».
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ