2014-05-19 08:23:03
Φωτογραφία για Αθήνα: Στο Top 10 πόλεις με τις περισσότερες selfie photos!
Αυτές τις μέρες, τις ηλιόλουστες, θα βρείτε χρόνο να τραβήξετε selfie φωτογραφία- ιδιαίτερα αν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μία από τις παρακάτω χώρες...Το Λονδίνο είναι στην πρώτη θέση του Top10 των μητροπόλεων των selfies, δηλαδή εκείνο που νικά με διαφορά όλες τις μεγαλουπόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, του Άμστερνταμ και της Βαρκελώνης, με αποτέλεσμα δίκαια να ονομάζεται «Πρωτεύουσα του κόσμου στο selfie».

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, εμβληματικά μνημεία όπως το Big Ben, το London Eye και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν την πρωτοκαθεδρία στις selfie φωτογραφίες που τραβούν οι Λονδρέζοι αλλά και οι τουρίστες.

Η Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ κατέχουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίτοιχα, με την Times Square, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Rijksmuseum και το Μουσείο Βαν Γκογκ να είναι ανάμεσα στα κορυφαία μέρη για selfie φωτογραφίες.

Η Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Βερολίνο, η Ρώμη, το Σίδνεϊ, η Κωνσταντινούπολη και η Αθήνα ολοκληρώνουν το Τop 10!

Σύμφωνα με την κοινωνική ανάλυση των μέσων ενημέρωσης , πάνω από 14 τοις εκατό των selfies βρέθηκαν να συλληφθεί στην πόλη .

Ο δημοφιλής ιστότοπος Suggestme.com ανέλυσε δεδομένα 6,3 εκατομμυρίων χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα (Τwitter, Facebook, Instagram κ.ά.) για να παράγει τα εν λόγω αποτελέσματα.

Πάντως πάνω από το 14% των selfie φωτογραφιών τραβήχτηκαν στο Λονδίνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ