2014-05-19 14:25:09
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν 6 παράνομες «αποκλειστικές» στη Πάτρα
Γράφει: Κοσμάς Ζακυνθινός - VIRUS.COM.GR

Στη σύλληψη έξι γυναικών οδήγησαν οι έλεγχοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας τα ξημερώματα της Παρασκευής από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν άτομα τα οποία ασκούν παράνομα το επάγγελμα του αποκλειστικού νοσοκόμου, χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα και τις γνώσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη διάρκεια των ελέγχων στις τρεις παθολογικές κλινικές του νοσοκομείου, συνελήφθησαν έξι γυναίκες, εκ των οποίων, τρεις είναι Ελληνίδες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και μία υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 59 ετών.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αστυνόμος Α' Ανδρέας Πλέσσιας, οι έξι γυναίκες συνελήφθησαν διότι παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενείς των κλινικών, χωρίς να κατέχουν πτυχίο της σχολής αδελφών νοσοκόμων και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Επίσης, οι έξι συλληφθείσες δεν είχαν τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων. «Γι' αυτό τον λόγο θα προβούμε και σε σχετική αλληλογραφία με το ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις» όπως επισήμανε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ