2014-05-19 18:15:04
Φωτογραφία για Έρχεται νέος φόνος στο Κάτω Παρτάλι
Κάθε βδομάδα μας… πεθαίνει στα γέλια, οπότε είναι… λογικό να γίνει κι ένας φόνος στο "Κάτω Παρτάλι". Πλησιάζοντας στο τέλος του πρώτου κύκλου της πετυχημένης σειράς του MEGA πολλά από τα ερωτήματα στο σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου θα αρχίσουν να λύνονται.

Το παρελθόν της Μοσχούλας (Βίκυ Σταυροπούλου) και πολλά από τα μυστικά που κρύβει κινδυνεύουν να έρθουν στο φως από τον Ορέστη (Γιώργος Κοψιδάς) που φτάνει στο Κάτω Παρτάλι ζητώντας χρήματα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Τελικά όμως, η Μοσχούλα θα καταφέρει να του το… κλείσει για τα καλά, δηλητηριάζοντάς τον.

Από την άλλη, η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί την πεθερά της, τη Μήτραινα (Νέλλυ Γκίνη), ενώ ο Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης) θα ενδώσει στην αρραβωνιαστικιά του, τη Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου), αλλά θα γνωρίσει έναν γελαδάρη, τον Πολύδωρο (Χάρης Ασημακόπουλος) και θα ανέβει στο βουνό μαζί του για να ζήσουν το δικό τους… Brokeback Mountain.

Απόψε, στις 22:20 λοιπόν, μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα δούμε όσα συμβαίνουν στο "Κάτω Παρτάλι" και θα μάθουμε κάποια ακόμα μυστικά των "κατοίκων" του μυστηριώδους χωριού. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ