2014-05-20 12:12:07
Φωτογραφία για Ηθοποιός κινδύνεψε από… αλιγάτορα για χάρη φωτογράφισης! [video - photo]
Μερικές φορές μία δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά μπορεί να καταλήξει σε… τραγωδία και ευτυχώς στην περίπτωση που περιγράφουμε, αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή το μοιραίο.

Ο λόγος για τη νέα φωτογράφιση της τσάντας Hermes Birkin αξίας 73,000 δολλαρίων για την οποία είχε τη φαεινή ιδέα ο φωτογράφος Τάιλερ Σιλντς να βάλει την πρωταγωνίστρια της όλης δουλειάς, την Άννα Μούλβοϊ Τεν να φωτογραφηθεί με έναν αλιγάτορα απέναντί της ο οποίος, όπως και αυτή διεκδικούσαν την ίδια τσάντα η οποία όντως είναι από δέρμα αλιγάτορα. Κατά τη διάρκεια των λήψεων όμως λίγο έλειψε η ηθοποιός να τραυματιστεί από τον κροκόδειλο ο οποίος είχε δείξει από νωρίς τις… διαθέσεις του.

«Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν η Άννα και ο αλιγάτορας δάγκωναν την τσάντα, έκλεισε ένα από τα μάτια του σαν επρόκειτο να επιτεθεί! Ευτυχώς, δεν το έκανε…», είπε λίγο αργότερα ο γνωστός φωτογράφος ο οποίος έχει δεχτεί πολλά πυρά λόγω της ιδέας του να κάνει μία τέτοια φωτογράφηση χρησιμοποιώντας έναν αλιγάτορα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΒΟΜΒΑ» ΣΕΛΟΥΚ ΓΙΑ... ΤΟΥΡΕ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΒΟΜΒΑ» ΣΕΛΟΥΚ ΓΙΑ... ΤΟΥΡΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ