2014-05-20 20:16:29
Φωτογραφία για Σαμαράς: Ανώτατος συντελεστής φορολόγησης 33% στα εισοδήματα
Ο πρωθυπουργός παρουσιάσε το αναπτυξιακό σχέδιο, με βασική δέσμευση τη δημιουργία 550.000 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το 2018 - «Πετύχαμε τη μεγαλύτερη μείωση ελλειμμάτων» - «Μειώσαμε το χρέος και περιορίσαμε τους τόκους, χωρίς να υπάρξει χρεοκοπία» - «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω στην κρίση και στα μνημόνια»

Το «όραμά του για την Εθνική Ανάπτυξη» παρουσιάζει αυτήν την ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη.

«Πέρα από την οδυνηρή κρίση, έγιναν στην Ελλάδα κοσμογονικές αλλαγές. Πετύχαμε τη μεγαλύτερη μείωση ελλειμμάτων. Προωθήσαμε τις μεταρρυθμίσεις, η Ελλάδα ήταν πρώτη στις επενδύσεις το 2013. Μειώσαμε το χρέος, περιορίσαμε τους τόκους, χωρίς να μεσολαβήσει χρεοκοπία. Οι τόκοι θα μειωθούν περαιτέρω το φθινόπωρο. Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό. Μπήκαμε στο μνημόνιο το 2010, όταν οι αγορές αρνούνταν να μας δανείσουν
. Τώρα μας αποδέχονται οι αγορές και βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων. Τώρα προχωρούμε στην ανάπτυξη. Μέχρι τώρα βάζαμε τα θεμέλια της ανάπτυξης. Τώρα χτίζουμε μια νέα Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας, όχι του κρατισμού, μια νέα Ελλάδα που διεκδικεί και κερδίζει. Αυτή τη νέα Ελλάδα θεμελιώνουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω στην κρίση και στα μνημόνια» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο  κ. Σαμαράς συνέχισε με την πρότασή του, απαντώντας στα βασικά ερωτήματα για το πώς θα προχωρήσουμε. Για πρώτη φορά υιοθετούμε Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο, σύγχρονο και ολοκληρωμένο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του προεκλογικού σποτ της ΝΔ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόποιυλος, οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Δημοσίας Τάξεως, Ναυτιλίας, Εργασίας, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτές του κόμματος και οι περισσότεροι υποψήφιοι του κόμματος για την Ευρωβουλή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ