2014-05-20 21:34:33
Φωτογραφία για Νεότερη ενημέρωση από την συγκέντρωση Τσίπρα στη Πάτρα
Την στήριξη του Κώστα Πελετίδη κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο της Πάτρας ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν είναι ώρα για διαφωνίες και διχασμό αλλά για ενότητα του λαΐκού κινήματος, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Τοίχος ανάσχεσης στο μεγάλο ρεύμα ανατροπής χαρακτήρισε τον ορισμο των αυτοδιοικητικών εκλογών την κυριακή πριν τις κάλπες των Ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας, «όμως δεν θα τα καταφέρουν  στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»  είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δοτή και ετοιμόρροπη χαρακτήρισε πριν από λίγο την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας.  Εκλεκτούς της Μέρκελ και των ευρωπαίων εταίρων χαρακτήρισε τους Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η απάντηση θα έρθει την Κυριακή είναι φτάνει πια, αρκετά πια, δεν μπορει η χώρα να εκπροσωπεί το λομπι της κα. Μέρκελ στην Ελλάδα. Την Κυριακή πρέπει να τελειώνουμε οριστικά μαζί τους, με το φθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που συντηρούν, με τις τρόικες και τα μνημόνια, με τις πολιτικές που καταδίκασαν χιλιάδες πολίτες στην απόγνωση και την οικονομία στην καταστροφή», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

«Σαρωτική θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Καλούμε καθε πατριώτη, κάθε αδικημένου του μνημονίου κάθε φιλελεύθερο τους καλούμε στην κρισιμη δημοψηφισματική κάλπη, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι βόλι ανατροπής και αλλαγής για την χώρα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
patratora.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ