2014-05-20 22:57:06
Φωτογραφία για Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θα ευχαριστεί την πρώην γυναίκα του για πάντα!
Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την προσωπική του ζωή στο Sky Italia, παραδεχόμενος την ανωτερότητα της (σύντομα πρώην) συζύγου του Αλένα Σερέντοβα!

«Από την Φλωρεντία και μετά, τον Οκτώβριο, ήταν μια σεζόν γεμάτη ικανοποίηση και επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και με την ομάδα, με σταθερές εμφανίσεις σε καλό επίπεδο. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικό μου μερίδιο σε κάποιες επιτυχίες. Παρά τα 36 μου χρόνια και μετά από ένα ξεκίνημα στη σεζόν με κριτική, ήθελα να διώξω κάθε αμφιβολία και να αποδείξω για ακόμη μία φορά, αν υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο, την αξία μου. 

Χάρη στην Αλένα που σε μια περίοδο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να μου δημιουργήσει πρόβλημα μέσω των ΜΜΕ, συμπεριφέρθηκε ως μια γυναίκα με απίστευτη αξιοπρέπεια. Εβαλε μπροστά την αγάπη για την οικογένεια και τα παιδιά μας και όχι το “εγώ” της. Για αυτό θα την ευχαριστώ πάντα, παρά το γεγονός ότι έχουμε χωρίσει εδώ και λίγο καιρό. Μπορούσε να μου δημιουργήσει πρόβλημα αν ήθελε αλλά ήταν εκπληκτική, όπως πίστευα ότι θα ήταν και όπως απέδειξε ότι είναι. Αυτή έφερε τα παιδιά στο γήπεδο και θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα αν έρθει με τα παιδιά και στη Βραζιλία για το Μουντιάλ. 

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ότι προτεραιότητα μας πρέπει να είναι το να μεγαλώσουν τα παιδιά μας με απόλυτη ηρεμία, ανεξάρτητα από το αν οι δρόμοι μας χωρίζουν ή όχι. Και αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο αν έχεις ανθρώπους με βάθος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ