2014-05-21 00:27:10
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ!»
Κοντά στην πλήρη ανάρρωση και την επανένταξή του στον Ολυμπιακό είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από τη Νιγηρία.

Το portal "Africanfootball" γνωστοποίησε πως τόσο η επίσκεψη του Ολαϊτάν με τον ατζέντη του και δικούς του ανθρώπους σε τοπ καρδιολόγο στο Βέλγιο όσο και οι εξετάσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα. Είναι σαφές πως δεν είναι σε θέση να παίξει μπάλα... αύριο, όμως όλα τα δείγματα γραφής είναι θετικά με τον παίκτη να έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη και αγχωτική περίοδο για τον παίκτη και τους δικούς του ανθρώπους.

Όλοι και όλα βρέθηκαν στα άκρα. Μετά την επίσκεψή του στο Βέλγιο έχει κάνει και άλλα τεστ και θα συνεχίσει έως ότου βγει η τελική απόφαση για το πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά. Ο Ολαϊτάν έχει αυτήν την στιγμή από τους γιατρούς ένα ΟΚ της τάξεως του 70% για να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο την επόμενη χρονιά. Το σημαντικό είναι πως ο παίκτης έχει βάλει τις βάσεις για την επάνοδό του στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα που με βάση όσα υποστηρίζει το δίκτυο είναι πολύ κοντά στον παίκτη και τα γεγονότα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ