2014-05-21 08:40:50
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά στο Γ' ΣΣ
Επίσκεψη στο Γ’ Σώμα Στρατού / NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της, η κα Γεννηματά ενημερώθηκε για το ρόλο και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του  Γ’ Σώματος Στρατού, τόσο  σε εθνικό επίπεδο όσο και στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, η επίσκεψη μου σήμερα στην έδρα του Γ’ΣΣ/ NRDC-GR, του μοναδικού από τους Μείζονες Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς που έχει διττή υπόσταση:  Εθνική και ΝΑΤΟική» σημείωσε στην ομιλία της η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ προσέθεσε ότι:

«Η ιστορία του Γ’ ΣΣ είναι γνωστή και συνυφασμένη με όλους τους αγώνες του έθνους τα τελευταία 100 χρόνια και η σημασία του για την πόλη της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερη.

Σήμερα, το 2014, παρά τις αντιξοότητες, έχετε καταφέρει μετά από επίπονες προσπάθειες και αυστηρές επιχειρησιακές αξιολογήσεις, να αποκτήσει και να διατηρεί η χώρα μας ένα αξιόμαχο ΝΑΤΟικό Σώμα Στρατού, έτοιμο να αναπτυχθεί ταχέως, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η προσφορά σας λοιπόν, είναι πολύτιμη, τόσο στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της  Χώρας, όσο και στη διατήρηση του κύρους της Χώρας στο πλαίσιο της συμμαχίας, με την ενεργή συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ».                           
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ