2014-05-22 18:04:07
Φωτογραφία για Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης: Η ΔΗΜΑΡ χρησιμοποίησε στιγμιότυπα της τηλεοπτικής ανασκόπησης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος
Δείτε την ανακοίνωση του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης: 

"Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, διοργανωτή φορέα του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», εκφράζει την έκπληξη, αλλά και την πικρία του, για το γεγονός ότι ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών και για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος της ΔΗΜΑΡ, χρησιμοποιήθηκαν τα στιγμιότυπα της τηλεοπτικής ανασκόπησης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεών του, πέραν του αθλητικού, έχει και πολιτιστικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό και πάνω απ’ όλα ιστορικό χαρακτήρα, με δεδομένο ότι ενώνει την αρχαία με τη σύγχρονη πρωτεύουσα της Μακεδονίας, προβάλλοντας τη χώρα μας σε όλο τον πλανήτη.

Ως εκ τούτου, θεωρεί αδιανόητο και ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται αυθαίρετα και καταχρηστικά υλικό από την τηλεοπτική ανασκόπηση του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για οποιονδήποτε λόγο και σκοπό, πέραν αυτών που επιτελεί.

Ευελπιστούμε, λοιπόν, ότι η εν λόγω τηλεοπτική διαφήμιση θα αποσυρθεί άμεσα."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ