2014-05-23 00:56:04
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ...
Απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προπονητή των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα σταθώ σε τρία σημεία του παιχνιδιού. Φανήκαμε τελείως ανέτοιμοι να είμαστε στο κλίμα του παιχνιδιού. Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με την απόδοσή μας μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε κάποιες αλλαγές τακτικής και μπήκαμε στο ματς. Το τρίτο κομμάτι είναι το τελευταίο λεπτό που κάναμε τέσσερα λάθη. Δύο αμυντικά λάθη κι άλλα δύο στην επίθεση. Έτσι ένα παιχνίδι που το μομέντουμ έδειχνε να είναι δικό μας, κάναμε τέσσερα λάθη για να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Η σειρά συνεχίζεται στο ΣΕΦ. Η δουλειά μας είναι να αναλύσουμε το ματς και να επανέλθουμε».

Για τη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό: «Αυτά τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται από την πίεση του αποτελέσματος
. Οι παίκτες γίνονται πιο διστακτικοί και παίρνουν δύσκολες αποφάσεις. Δεν έχει σημασία πόσο κόσμο είχε. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός είχε 1/20 σουτ, αλλά προσπαθήσαμε να μην τους δώσουμε σουτ. Δεν μπορώ να πω αν δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Αν μας έλεγε κανείς ότι θα είμαστε μπροστά ένα λεπτό πριν τη λήξη, θα λέγαμε ότι θα το πάρουμε. Μας πειράζουν πολύ τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο λεπτό».

Για τη βοήθεια του Ντάνστον στο καλάθι του Ματσιούλις: «Ήταν ένα από τα λάθη που κάναμε κι αυτό που δεν πήγε κανείς για βοήθεια. Κάναμε λάθος στην επίθεση με τον Περπέρογλου, ο Ματσιούλις σκόραρε. Πρέπει να δούμε γιατί κάναμε τόσα λάθη μαζεμένα με καλή ψυχολογία. Κάθε φάση είναι κομβική. Παίζει ρόλο η διαφορά στις βολές, αλλά και οι διπλάσιες βολές του Παναθηναϊκού. Σ’ ένα ματς με μικρή διαφορά παίζει ρόλο».

Για την ψυχολογική κατάσταση του Μάντζαρη: «Η δουλειά των προπονητών είναι να προσπαθεί να ενθαρρύνει τους παίκτες. Κάποιοι είναι σε φόρμα, μας προβληματίζει η απόδοση του Μάντζαρη. Ποτέ δεν βάζουμε στο στόχαστρο κανέναν».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο από την κακή απόδοση στην επίθεση: «Στην επίθεση σουτάρεις καλύτερα αν παίζεις καλή άμυνα, πάντα έχει σχέση τι γίνεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ